Бебефон Carey & Talk и уоки токи Reer 50133

2 кг
150 лв. Единица 1 кг
Наличност: Наличен
299.99лв.

Description

src=https://www.reer.de/media/productpage/50133-care-talk/care-header.jpg

Care&Talk

baby monitor and walkie talkie

src=https://www.reer.de/media/productpage/50133-care-talk/care1.jpg

Сигурна връзка с детето ви

Безопасността и благополучието на детето им е приоритет номер едно на родителите. И особено вие винаги искате да знаете, че детето се чувства добре, когато е в леглото. Тъй като не можете постоянно да наблюдавате съня на детето си лично, имате нужда от нещо, което да предоставя надежден мониторинг. С Care & Talk ще останете в постоянен контакт с детето си и ще бъдете информирани за неговото благополучие. То ще ви даде прозорец в стаята на вашето дете и ще ви позволи да се отпуснете без да нарушавате ценния сън на вашето дете.
src=https://www.reer.de/media/productpage/50133-care-talk/care2.jpg

2 в 1 за използване като бебефон и уоки токи

Care & Talk предлага 18 безжични канала за наблюдение на бебето. Благодарение на своята 5-километрова връзка, можете да сте във връзка с бебето си от градината или терасата. Можете също да използвате услугата Care & Talk като напълно функционална уоки-токи, с 8 радио канала. Отлична играчка за по-големи деца.
src=https://www.reer.de/media/productpage/50133-care-talk/care3.jpg
Ниско радиационно излъчване и енергоспестяване при избор на ECO режим и VOX функция
Благодарение на функцията за интелигентно активиране на шума (VOX), връзката се установява само между устройствата, ако бебето създава шум. Ако детето Ви спи добре, мониторът на бебето автоматично ще премине в режим на готовност. Освен това бебето може да бъде превключено в режим ЕКО. Това намалява излъчването, генерирано от устройството, докато бебето-мониторът е в режим на готовност. Тези характеристики на продукта не само ще намалят консумацията на енергия на бебето, но и ще намалят излъчването, което излъчва.
src=https://www.reer.de/media/productpage/50133-care-talk/care4.jpg
До 90% по-малко радиация благодарение на кабелния микрофон
Можете да свържете бебешкото устройство Care & Talk към кабелен микрофон. Можете да го прикрепите към леглото на детето, като използвате предоставения кабелен клипс. Тъй като микрофонът е толкова близо до бебето ви, той открива дори най-тихите звуци. Благодарение на дългия кабел на микрофона бебето може да бъде поставено по-далеч от детето ви, като намали излагането на радиация до 90%. Можете да регулирате чувствителността на микрофона, ако е необходимо.
src=https://www.reer.de/media/productpage/50133-care-talk/care5.jpg
Mobile с диапазон от 5 км и регулируем контрол на обхвата
Работата на батерия позволява родителското устройство да се използва независимо от фиксиран източник на захранване. С разстояние до 5 километра Care & Talk ви предлага да се движите свободно около дома и градината си. Веднага след като превишите обхвата и надеждната работа на устройството вече не може да бъде гарантирана, устройството ще ви уведоми със звукови и визуални сигнали. С удобния си дизайн и клипс за колан можете удобно да прикрепите родителското устройство към дрехите си. По този начин можете да запазите ръцете си свободни и бебето ви да бъде на ръце.
src=https://www.reer.de/media/productpage/50133-care-talk/care6.jpg

Заспивай леко с нежна светлина

Бебешкият модул Care & Talk е оборудван с практична нощна светлина, която ще помогне на детето ви да заспи. Нежната светлина ще успокои детето ви, като му помага да заспи с чувство на сигурност. Интегрираната нощна светлина осигурява точно необходимото количество светлина, така че детето ви да не се страхува от мрака, без да смущава скъпоценния сън.
src=https://www.reer.de/media/productpage/50133-care-talk/care7.jpg

Особено гъвкави с работа с батерията и зарядно устройство

Бебешките и родителските единици могат да бъдат захранвани с батерии, което означава, че те могат да работят независимо от други източници на енергия. Батериите могат да се зареждат с предоставеното зарядно устройство. Можете дори да използвате монитора за бебето, докато го зареждате.
src=https://www.reer.de/media/productpage/50133-care-talk/care8.jpg
Безопасно използване с LCD дисплей и ниво на шума
Мониторът за бебета е оборудван с дисплей със задно осветяване и дисплей за нивото на шума, който ще ви предостави най-важната информация бързо и лесно. LCD дисплеят предоставя информация за: връзка и състояние на батерията, активирана функция за интерком, функция VOX, статус на управление на обхвата и много други. Особено важно: Когато мониторът за бебе открие шум, той се показва на дисплея на нивото на шума. По този начин ще бъдете наясно с активността на цялото си дете, дори ако фоновия шум затруднява чуването на предаването на звука.
src=https://www.reer.de/media/productpage/50133-care-talk/care9.jpg

Нежно успокояване с интерком функцията

Познатият звук на гласа на родителя често успокоява бебето. Благодарение на високоговорителя, интегриран в приемника, можете да говорите директно с детето си. Това ще ви позволи да успокоите детето си от дневната или докато сте на път към детската стая.
src=https://www.reer.de/media/productpage/50133-care-talk/care-3d-box.jpg

Детайли за продукта:

2 в 1: аудио бебе монитор и уоки токи
18 непроменени канала за наблюдение на бебета (монитор за бебето) и 8 радиоканали (уоки токи)
Обхват до 5 км
Еко режим: ниска радиация и икономия на енергия
Функция VOX: интелигентно автоматично превключване
Оптичен / акустичен контрол на обхвата
Регулируема чувствителност на звука
Осветен LC дисплей
Акумулаторна батерия с помощта на микро USB и зарядни устройства
Клипс за колан
Вградена нощна светлина
1 x детско устройство, 1 x родителска единица, 2 x литиево-йонна батерия, 2 x зарядно устройство, 2 x захранващ източник, 1 x кабелен микрофон, 5 x кабелен кабел / клипс
Icon
Модел: 38d59c1a3d6c01d75902c0d6039b188c

Ние използваме бисквитки, за да ви гарантираме добрата работа на нашия уебсайт, като спазваме всички правила и добри практики за поверителност на личните Ви данни. Вижте Политиката ни за поверителност