Органайзер за пътуване Reer TravelKid Play, 86091

2 кг
15 лв. Единица 1 кг
Наличност: Наличен
29.99лв.

Description

Забавление и игри в движение

Дългите пътувания с кола понякога могат да бъдат много стресиращи за родителите и децата. Седейки дълго време и монотонността на подвижните пейзажи, децата ви бързо се отегчават. Те не искат да седят по-дълго, а искат да останат заети - в идеалния случай да играят игри или да рисуват.
Рисунката и игралната подложка TravelKid Play позволяват на детето ви да рисува и да играе лесно дори и в движение, като по този начин забавните пътувания на автомобил са скучни.
Подложката за пътнически подложки е само един от елементите в нашата нова гама TravelKid. Тези продукти осигуряват безопасност и ред в автомобила и улесняват пътуванията с деца.
src=https://www.reer.de/media/productpage/86091-travelkid-play/play2.jpg

Идеален за пътувания

Дори по време на дълги пътувания с кола, напр. по пътя през празниците децата обичат творческите дейности. TravelKid Play е със здрава основа, която е не само идеална за използване като основа за рисуване, но и като повърхност за игри и всички други дейности, за които се изисква маса. В същото време еластичните ленти за закрепване по ъглите му осигуряват здраво захващане на чертежа или игралното поле и предотвратяват плъзгането.
Благодарение на материала за отблъскване на мръсотия и вода, подложката е лесна за почистване. Това означава, че също така не е проблем, ако детето ви изпива напитката си от време на време.
src=https://www.reer.de/media/productpage/86091-travelkid-play/play3.jpg


Практични джобове

Органайзерът има два големи джоба на двете странични крила. Те осигуряват практично място за съхранение на игри или хартия и писалки. Благодарение на ципове на джобовете, всичко остава сигурно на място. Затова можете да се отпуснете и да се съсредоточите върху шофирането, сигурни, че детето ви има всичко необходимо, за да играе, готови за ръка по всяко време. Това прави пътуването с кола забавно за цялото семейство.
src=https://www.reer.de/media/productpage/86091-travelkid-play/play4.jpg

Практично пренасяне

Дори когато пътувате с детето си, а не в колата, но при друг вид транспорт, като например автобус, влак или самолет, те не трябва да излизат без тяхната TravelKid Play. Страничните секции могат да бъдат затворени в средата с катарама, като по този начин се предпазва хартията от падане или замърсяване. Игри с малки парченца и химикалки се съхраняват безопасно в страничните джобове. Благодарение на дръжката, подложката може да се носи удобно на ръка.
src=https://www.reer.de/media/productpage/86071_travelkid-maxiprotect/travelkid.jpg

Детайли за продукта


Стабилна база за рисуване и игра - игри и забавления по време на екскурзии
Идеален за дълги пътувания с кола и ваканционни пътувания
Практични джобове за съхранение, напр. за моливи
Лесен за почистване благодарение на него отблъскващ водата и мръсотията материал
Голяма повърхност за рисуване: 24 x 36 cm
Icon

Модел: ab94682e4d98311161ce5f66c756e649

Ние използваме бисквитки, за да ви гарантираме добрата работа на нашия уебсайт, като спазваме всички правила и добри практики за поверителност на личните Ви данни. Вижте Политиката ни за поверителност