Аудио бебефон Reer Rigi 50070

2 кг
50 лв. Единица 1 кг
Наличие: В наличии
99.99лв.

Описание

src=https://www.reer.de/media/productpage/50070-rigi/rigi-header.jpg

Rigi Digital

Дигитален бебефон

src=https://www.reer.de/media/productpage/50070-rigi/rigi1.jpg

Достоверната връзка с детето ви

За родителите, безопасността и благополучието на децата им са на първо място. Особено, ако сте докарали малките в леглото, вие искате винаги да сте сигурни, че бебето е наред. Тъй като не можете да седите непрекъснато със спящото си дете и да се грижите за здравето му, важно е да осигурите надежден мониторинг. С дигиталния монитор Rigi Вие държите постоянен контакт с детето си и винаги сте информирани за неговото благополучие. Така че винаги имате ухо в детската стая, без да нарушавате важния сън на малките.
src=https://www.reer.de/media/productpage/50070-rigi/rigi2.jpg

Защитената връзка с ясен звук Благодарение на технологията FHSS

Дигиталният мониторен монитор на Rigi наблюдава над спящото дете с перфектно съчетана комбинация от бебешки и родителски приемник. Благодарение на технологията FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) е гарантирана безпроблемна и кристално чиста връзка. Благодарение на автоматичната регулярна промяна на каналите, Rigi цифровият е 100% непромокаем.
src=https://www.reer.de/media/productpage/50070-rigi/rigi3.jpg

Ниска радиация и икономия на енергия чрез опционален ECO режим и VOX функция

Благодарение на устройствата за интелигентно активиране на шума (VOX) се свързват само когато бебето издава звук. Ако детето ви заспи, бебефонът автоматично преминава в режим на заспиване. Освен това бебефона може да се включи ръчно в режим ECO. Това намалява излъчването на устройството, веднага щом бейбифонът е в режим на заспиване. Тези две характеристики на продукта не само намаляват консумацията на енергия, но също така значително намаляват излъчването.
src=https://www.reer.de/media/productpage/50070-rigi/rigi4.jpg

Мобилно и безопасно използване благодарение на управлението на обхвата от 300 м

Поради работата с батерията родителското устройство може да се използва и независимо от стационарен източник на захранване. С обхват до 300 м, цифровата камера Rigi предлага достатъчно свобода на движение в дома и градината. Веднага след като диапазона е превишен и надеждната употреба вече не може да бъде гарантирана, бебефонът информира както акустично, така и оптично. Удобният дизайн, както и щипката за колан, родителското устройство могат лесно да се прикрепят към вашите собствени дрехи. Така че и двете ви ръце са свободни, а бебетофонът винаги е наблизо.
src=https://www.reer.de/media/productpage/50070-rigi/rigi8.jpg

Нежно заспиване с успокояваща нощна светлина

Бебешкото устройство на цифровата апаратура Rigi е оборудвано с практична нощна светлина, която помага на детето ви да заспи. Нежната светлина успокоява, помага на детето да заспи и дава чувство на сигурност. Интегрираната нощна светлина осигурява достатъчно светлина, че вашето малко бебе няма да се страхува в тъмнината и важният сън няма да бъде нарушен.
src=https://www.reer.de/media/productpage/50070-rigi/rigi9.jpg

Говорете на бебето от дистанция

Често познатият звук на родителския глас спомага за успокояване на бебето. Благодарение на интеркомната функция на родителската единица на цифровото устройство Rigi можете да говорите директно с вашето бебе. Това ви позволява да успокоите детето си дори от дневната или да се успокоите още по пътя към детската стая.
src=https://www.reer.de/media/productpage/50070-rigi/rigi5.jpg

Особено гъвкави благодарение на USB адаптера и два USB кабела

Устройството за родители и бебета може да се управлява чрез USB адаптер, както и с батерии. Свързвайки се с предоставения USB адаптер, батериите се зареждат директно. Благодарение на отделните USB кабели, обаче, бебешките монитори също могат да бъдат гъвкаво управлявани и зареждани чрез гнездото или чрез други електронни USB устройства, използващи търговски достъпни USB адаптери.
src=https://www.reer.de/media/productpage/50070-rigi/rigi6.jpg

Безопасна употреба благодарение на светодиода за състояние

Светодиодът за състоянието над превключвателя за включване / изключване бързо ще ви покаже състоянието на родителското устройство. Ако това светне в зелено, това означава, че има безпроблемна връзка с бебето. Мигащо червено ще ви предупреди, че сте превишили обхвата си или че батериите на базовото устройство са изтекли. Ако мониторът на бебето получи шумове от детето ви, това допълнително се сигнализира със зелен мигащ светодиод. Така че не пропускайте никаква дейност на вашето бебе, дори и да сте в шумна среда.
src=https://www.reer.de/media/productpage/50070-rigi/rigi7.jpg

Бързо намиране с функцията пейджър

Ако сте изгубили родителското устройство, функцията пейджър ще ви помогне бързо да го намерите. След натискане на бутона за пейджър на бебешкия предавател, родителското звено съобщава с акустичен сигнал за повикване. Така че можете лесно да намерите родителската единица на Rigi.
src=https://www.reer.de/media/productpage/50070-rigi/rigi10.jpg

Адаптивен за вашите нужди с регулируема чувствителност и обем на микрофона

Високочувствителният микрофон отчита дори много тихи звуци. Чувствителността на микрофона обаче може да бъде съобразена с вашите нужди. Това ви позволява да зададете нивото на шума, който трябва да възприема. Например, дали бебешкият приемник вече показва много тихи тонове или че предаването трябва да започне само със силни шумове. На родителското устройство можете да регулирате силата на звука на монитора за бебето. Ако силата на звука се изключи напълно, вибрационната аларма на родителското устройство автоматично се активира.
src=https://www.reer.de/media/productpage/50070-rigi/rigi-3d-box.jpg

Детайли за продукта:

  • цифрово предаване - технология FHSS
  • Обхват до 300 метра
  • Функция VOX: интелигентно автоматично включване
  • Нощна лампа
  • Контрол на обхвата оптичен / акустичен
  • регулируем контрол на силата на звука
  • регулируема чувствителност на микрофона
  • Виброаларма
  • Интерком функция
  • Щипка за колан
  • Търсене - пейджър функция
  • Работа с батерията и / или мрежата
  • 1x родителски възел, 1x бебешка единица, 1x USB адаптер за захранване, 2x USB заряден кабел, батерии за родителски модул
Icon
Модель: 2674bf2fe4ef44728bd8db69e98a2161

We use cookies to ensure that our website works well for you, respecting all rules and good practices for the privacy of your personal data. Agreement page