Комплект за закрепване на мебели Reer 73020

2 kg
15 лв. for 1 kg
Availability: In Stock
29.99лв.

Description

Предпазва от наранявания, причинени от преобръщане на мебели

width=300

Децата изследват домовете си с нарастваща активност и любопитство. Съдържанието на шкафовете представлява особен интерес за най-малките. Когато започват първите си опити за изправяне и ходене, те се издърпват нагоре или се катерят по предмети като мебели или рафтове. Теглото на детето може да накара мебелите и всякакво съдържание или предмети върху мебелите да се преобърнат, наранявайки го. Прилагайки комплекта за закрепване на мебели, Вие позволявате на детето си да започне безопасно да открива заобикалящата го среда.

2 опции за монтаж: залепване или завинтване

width=300

Комплект за закрепване на мебели може да бъде прикрепен чрез залепване, или чрез завинтване. Специално разработената самозалепваща лента може да се отстрани, без да оставя отпечатък. При вариант със завинтване, винтовете са от задната страна на мебелите, така че да не се получават видими следи.

Надеждно задържане благодарение на регулируемата лента

width=300

Чрез просто натискане, каишката на защитата срещу накланяне, може да бъде индивидуално регулирана. По този начин се осигурява здраво, точно и сигурно задържане. Ако шкафът, скринът или рафтът трябва да бъдат преместени за почистване, каишката може лесно да бъде свалена.

Иновативна закрепваща кука за монтиране без отвертка и без инструменти върху стени от мазилка

width=300

Накрайникът за самопробиване позволява иновативната закрепваща кука да бъде лесно прикрепена към гипсови стени чрез просто и лесно въртене. Не са необходими инструменти. По желание, в зависимост от състоянието на стената, тя може да бъде здраво закрепена с помощта на предоставените винтове.

Спецификация

Предпазва от наранявания поради преобръщане на мебели

Ненатрапчива инсталация на гърба на мебелите

Лепило или монтаж на винт

Сигурен захват благодарение на индивидуално регулируемата каишка

Монтаж на стени от гипс без винтове или инструменти

Цвят: бял

Материал: пластмаса

Съдържание: 2 ленти, вкл. монтажен материал

width=441

Product Code: ca83f4ec02653af86fbc9b7c52ec282a

We use cookies to ensure that our website works well for you, respecting all rules and good practices for the privacy of your personal data. Agreement page