Нагревател за маса за преповиване Reer FeelWell 19040

2 kg
50 лв. for 1 kg
Availability: In Stock
99.99лв.

Description

width=500

Перфектна защита срещу настинки

width=300

За бебетата топлинната регулация през кожата все още не е напълно развита. Следователно те не са в състояние да настроят собствената си телесна температура на падащи температури и бързо са изложени на хипотермия веднага след къпане или по време на смяна на пелената. Ето защо е особено важно да се поддържа телесната температура на бебето.

Нагревателят за повивалник EasyHeat осигурява на вашето бебе незабавна топлина. Поддържа постоянна комфортна температура и компенсира температурните разлики. Това предотвратява вторични заболявания, като настинки, и гарантира на вашето бебе много приятни моменти.

Приятна топлина

width=300

точно където е нужна

EasyHeat излъчва топлина равномерно към повивалника и по този начин осигурява разпределение на температурата в съответствие с медицинските стандарти. Благодарение на енергоефективните 500W, мощността на устройството е идеално съобразена с нуждите на вашето бебе.

В допълнение, накланящият елемент, който може лесно да се регулира до 50 °, гарантира, че можете да насочите топлинното излъчване точно до желаното място. Това гарантира, че вашето бебе е комфортно топло и че не се поти под нагревателя.

Проста операция

width=300

благодарение на лесния превключвател

Когато преобличат или обличат детето, майките и татковците са с пълни ръце и нямат време да се справят с технически сложното оборудване. EasyHeat се включва едновременно с едно издърпване и веднага осигурява приятно и прецизно топлинно излъчване. Устройството може да се изключи отново, като издърпате кабела. Благодарение на допълнителния дълъг кабел можете лесно да стигнете до превключвателя, дори отпред на повивалника.

Изключително безопасен

width=300

благодарение на автоматичното изключване и индикаторът за работа

Особено, когато бързате, може да се случи да забравите да изключите нагревателя. Благодарение на интегрираното автоматично изключване, сега имате едно по-малко притеснение. Работата е удобна чрез бутон за превключване, който активира таймера. След около 10 минути устройството се изключва автоматично. Ако 10-минутното топлинно излъчване не е достатъчно, устройството може да се включи отново за нула време. Индикаторът за захранване ви показва дали устройството е включено или изключено по всяко време.

Прост и сигурен монтаж на стена

width=300

Благодарение на вградената конзола за стена

Лъчистият нагревател може да бъде надеждно монтиран над масата за преповиване с вградената конзола за стена. EasyHeat може да се монтира на стената бързо и лесно само в 4 стъпки.

Благодарение на това, той е много икономичен на място и извън обсега на децата

Детайли за продукта

Предлага приятна мигновена топлина и предпазва от улавяне на студ и свързаните с това условия

Топлинно излъчване и разпределение на температурата в съответствие с медицинските стандарти

С автоматично изключване (10 минути)

1 настройка за отопление: 500 W (230 V, 50 Hz)

Отоплителната глава може да се накланя с до 50 °

Компактен дизайн, с по-малки размери от типичните бебешкиЕлектроуреди > Уреди за приготвяне и Затопляне на Храна за маса

height=104

Product Code: 9870560b86b0c9e630549d1ca44d91c2

We use cookies to ensure that our website works well for you, respecting all rules and good practices for the privacy of your personal data. Agreement page