Аудио бебефон Reer NOVA 50140

2 kg
499.5 лв. for 1 kg
Availability: In Stock
999.00лв.

Description

width=500

Сигурната връзка с детето ви

За родителите, безопасността и благополучието на децата им са на първо място. Особено, като сте оставили малките в леглото, вие искате винаги да сте сигурни, че бебето е добре. Тъй като не можете да седите непрекъснато със спящото си, е важно да осигурите надежден мониторинг. С аудио бебефонът NOVA Вие държите постоянен контакт с детето си. Винаги имате ухо в детската стая, без да нарушавате важния сън на малките.

Защитената връзка с ясен звук благодарение на технологията FHSS

width=300

Аудио бебефонът NOVA е с внимание към детето, което спи, с перфектно съчетана комбинация от бебешки и родителски приемник. Благодарение на технологията FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) е гарантирана безпроблемна и кристално чиста връзка. Благодарение на автоматичната регулярна промяна на каналите, NOVA цифровата система е 100% надеждна.

Ниска радиация и икономия на енергия чрез опционален ECO режим и VOX функция

width=300

Благодарение на устройствата за интелигентно активиране на шума (VOX) се свързват само когато бебето издава звук. Ако детето ви заспи, бебефона автоматично преминава в режим на заспиване. Освен това може да се включи ръчно в режим ECO. Това намалява излъчването на устройството, веднага щом бебефонът е в режим на заспиване. Тези две характеристики на продукта не само намаляват консумацията на енергия, но също така значително намаляват излъчването.

Гъвкавост при използванет благодарение на 450-метровия диапазон и контрол на обхвата

width=300

Поради работата с батерия родителското устройство може да се използва без стационарен източник на захранване. С диапазон от 450 метра, Аудио бебефонът NOVA дава свобода на движение в дома и градината. Веднага след като диапазонът е превишен и надеждната употреба вече не може да бъде гарантирана, бебефонът информира със звуков и светлинен сигнал. Благодарение на удобния дизайн и щипката за колан, родителското устройство може лесно да се прикрепи към вашите дрехи. Така че двете ви ръце да са свободни, а бебетофонът остава близо до вас.


Безопасна употреба благодарение на светодиода за състояние

width=300

Светодиодът за състоянието над превключвателя за включване / изключване бързо ще ви покаже състоянието на родителското устройство. Ако това светне в зелено, това означава, че има безпроблемна връзка с бебето. Мигащо червено ще ви предупреди, че сте превишили обхвата си или че батериите на базовото устройство са изтекли. Ако мониторът на бебето получи шумове от детето ви, това допълнително се сигнализира със зелен мигащ светодиод. Така че не пропускайте никаква дейност на вашето малко бебе, дори и да сте в шумна среда.

Данни за продукта:

FHSS технология: Устойчива на натискане и без смущения

Обхват до 450м

ECO режим: 0% облъчване в режим на заспиване

VOX функция: интелигентно автоматично включване

Оптичен / акустичен контрол на обхвата

Регулируема чувствителност на микрофона

Дисплей с оптичен шум

Щипка за колан

Родителски блок: Батерия или работа в мрежата (батериите не са включени)

Бебешки блок: Работа в мрежа чрез микро USB кабел

Цвят: бял / сив

Съдържание: 1x бебешки блок, 1x родителски блок, 1x мрежов адаптер, 2x микро-USB кабела

width=500

Product Code: afe49d4e4e5ff763c95ae097d39eacb1

We use cookies to ensure that our website works well for you, respecting all rules and good practices for the privacy of your personal data. Agreement page